Socialinė tarnyba

Padėkite mums padėti

Padėkite mums padėti!

Paramą priimame:
Pirmadieniais nuo 10 iki 18 val.
Antradieniais-trečiadieniais-ketvirtadieniais nuo 14 iki 17 val.
Penktadieniais nuo 10 iki 16.30 val.

Atvežę paramą, paskambinkite nurodytu telefono nr., kad galėtume jus įleisti: 85 2610561.

Priimame tik tvarkingus,sezoninius ir nedidelius kiekius drabužių, žaislų, knygų, patalynės, indų, kurie yra tinkami naudoti. Šie daiktai gali pradžiuginti ne vieną šeimą.

Maistas. Visas paaukotas maistas yra išdalijamas labiausiai stokojantiems. Jūsų dovanoti produktai gali atnešti šventę į namus tų, kurie nuolatos gyvena varge ir nepritekliuje.

Drabužiai. Laukiame visų tinkamų dėvėti drabužių. Socialinėje tarnyboje lankosi ir vyresnio ir jaunesnio amžiaus žmonės. Mamos dažnai prašo pagalbos ruošiant vaikus mokyklai. Ypač dažnai mums stinga vyriškų drabužių ir avalynės. Labai prašome drabužius aukoti atsakingai, įvertinus ar jie dar tinkami nešioti.

Žaislai. Šeimose, kuriomis rūpinamės, auga įvairaus amžiaus vaikai. Pas mus lankosi ir berniukai ir mergaitės, svajojantys apie žaislus ir žaidimus, kuriems, šeima, deja, neturi pinigų. Jūsų dovanoti žaislai tikrai suras naujus namus ir juos mylinčius vaikus.

Dovanos. Tikriausiai negalime įsivaizduoti Šv. Kalėdų be dovanų. Surinktus drabužius, maistą bei žaislus prieš šv. Kalėdas ruošiamoje šventėje dovanojame skurstantiems seneliams, daugiavaikėms šeimoms, benamiams ir visiems tiems, kuriems be šios pagalbos šventės būtų labai liūdnos.

Priemonės mokyklai. Ypač reikalinga pagalba daugiavaikėms šeimoms ar vienišoms mamoms, auginančioms keletą vaikų. Tai sąsiuviniai, pieštukai, kuprinės ir pratybos, kurių dėka mūsų globojami vaikai gali džiugiai eiti į mokyklą nebijodami bendraamžių pašaipų.

socialine tarnyba aukok

Šiuo metu Socialinė tarnyba kartu su portalu Aukok.lt įgyvendina projektą ,,Sukurkime vaikystės erdvę patiems mažiausiems!”, kurio tikslas Socialinės tarnybos patalpose įkurti nedidelę erdvę vaikams, kurie su savo mamomis ateina gauti stokojamų daiktų: batų, rūbų, patalynės, indų. Įkurtoje erdvėje vaikai kartu su savanoriais bei socialine darbuotoja veiks paprastus vaikiškus dalykus, kuriems trūksta laiko ar galimybių šeimose: kartu žais, spalvins, seks pasakas, bus organizuojamos vaikų darbų parodėlės, konkursai, šventės.

Prie mūsų veiklos taip pat galite prisidėti:

• Savanorišku darbu;
  • Remdami kasdienę veiklą finansiškai arba skirdami 2 proc. nuo sumokėto gyventojų pajamų moksečio;
  • Dovanodami veiklą palegvinančius daiktus t.y. tinkamus stelažus ar lentynas

soc.tarnyba

Nuotr. Ugniaus Naudžiaus