25 - ųjų "Caritas" veiklos metų atidarymas!

Paskelbta: 2014-09-15 11:31.

Vilniaus arkivyskupijos „Caritas“ kviečia visus draugus į naujųjų veiklos
metų pradžios šventę „Esame vienoje valtyje“!
Esate laukiami rugsėjo 20 d., šeštadienį, nuo 10 val. Odminių g. 12 kiemelyje.

caritas

Jau eilę metų grįždami po vasaros poilsio ir pradėdami naują veiklos sezoną Vilniaus arkivyskupijos „Caritas“ darbuotojai, savanoriai, rėmėjai ir žmonės, kuriems padedame, susitinka, kad pamatytų, išgirstų ir įkvėptų vieni kitus naujiems veiklos metams.

Šie metai yra 25 – ieji atsikūrusiai „Caritas“ organizacijai Lietuvoje. Tai puiki proga pažvelgti į nueitą kelią, įvertinti nudirbtus darbus ir pagalvoti apie laukiančius iššūkius ir sprendimus. Per visus šiuos veiklos metus nuolat daugėjo pagalbos veiklų ir padedančių rankų, tai, kas prasidėjo, kaip keleto žmonių iniciatyva tapo viena stipriausių pagalbos organizacijų visoje Lietuvoje.

Tad pradėdami šiuos, 25 – uosius veiklos metus kviečiame ateiti ir drauge švęsti visus tuos, kurie kada nors dirbo ar savanoriavo „Carite“. Taip pat visus žmones, kurie  kreipėsi į mus pagalbos arba tuos, kurių pagalbos prašėme mes. Visus, kurie kada nors, kaip nors buvo su mumis darbais, mintimis ar malda. Laukiame jūsų visų, kad galėtume iš naujo susitikti, pasidalinti savo mintimis, prisiminimais ir svajonėmis.

Visų šventės dalyvių laukia smagi programa, dalyvavimą kurioje galėsite pasirinkti pagal poreikius ir pomėgius. Detalią šventės programą rasite čia.