Rėmėjai ir geradariai

Nuoširdžiai dėkojame visiems, remiantiems ir palaikantiems Vilniaus arkivyskupijos "Carito" veiklą.

Fondai:

• Lietuvių Katalikų Religinė Šalpa (JAV)
  • Palaimintojo Jurgio Matulaičio Lietuvių Katalikų Misija (JAV)
  • Vokietijos katalikų solidarumo judėjimas "Renovabis"
  • Britų-lietuvių vaikų fondas
  • Lietuvos Vyčiai, programa "Pagalba Lietuvai" (JAV)
  • Jaunimo tarptautinio bendradrabiavimo agentūra (ES programa "Veiklus Jaunimas")
  • Europos pabėgėlių fondas
  • Europos trečiųjų šalių piliečių integracijos fondas
  • Europos socialinio fondo agentūra

Valstybės, savivaldybių institucijos:

• Socialinės apsaugos ir darbo ministreija (SADM)
  • Socialinių paslaugų priežiūros departamentas prie SADM
  • Jaunimo reikalų departamentas prie SADM
  • Pabėgėlių priėmimo centras prie SADM
  • Narkotikų, tabako ir alkoholio kontrolės departamentas prie LR Vyriausybės
  • LR Vyriausybės rezervo fondas
  • Valstybės sienos apsaugos tarnyba (VSAT) prie Vidaus reikalų ministerijos (VRM)
  • VSAT Užsieniečių registracijos centras prie VRM
  • Vilniaus miesto savivaldybės Kultūros, švietimo ir sporto departamentas, Sveikatos ir socialinės apsaugos departamentas
  • Vilniaus miesto socialinės paramos centras
  • Vilniaus miesto socialinės paramos skyrius
  • Vilniaus apygardos probacijos tarnyba
  • Ignalinos rajono savivaldybės Švietimo ir sporto skyrius
  • Šalčininkų rajono savivaldybės Švietimo ir sporto skyrius
  • Trakų rajono savivaldybės socialinės paramos, sveikatos apsaugos skyrius ir švietimo skyrius
  • Varėnos rajono savivaldybė ir Varėnos rajono socialinis skyrius
  • Druskininku savivaldybės socialinės paramos skyrius ir socialinių paslaugų centras

Įmonės:

UAB "Ruptela", UAB "Topcolor", UAB "Avon Cosmetics", UAB "Amber Oil", UAB „Kardiolita“, UAB „Sigreta“, UAB "Skogran", "Eversheds Saladžius", UAB „INK AGENCY”, UAB "Bautopas", UAB "Stiklo lakštas", UAB "Techninis projektas", UAB „HAVI Logistics“, UAB "Arseka",D. Vilnonio įmonė “Midara”, UAB „Akorus Real Estate“, UAB "Reklamos dizainas", PPC „Akropolis“ Vilniuje, "Raidla Lejins & Norcous", UAB „Varėnos duona“, UAB"Voltas", UAB "Hidroteka", UAB "Garant", UAB „VSRG“, UAB „DABA expo“, UAB „BALTO print“, UAB „Spaudos klasė“, UAB „Ekspozicijų centras“, UAB „OX Energy“, A.Jankovskio firma, AB „Kopa“, UAB „Schindler-Liftas“, UAB "Patogu pirkti", UAB „NOD Baltic“, UAB „Maksimali galia“, UAB „Melga“, UAB "Mailerlite", UAB "Logichema", UAB "Tauro malūnas", UAB "Švara ir Langai", UAB "Žaliamiškis", UAB "Naujoji raida", K.Trinkūno firma "Upona", V.Dvilinsko firma "Domavita", UAB "Laivira", UAB "Tilas" , UAB "Naresta", UAB "Himėja", "UADBB BALTO LINK", UAB "Saugos garantas", UAB "ProBioSanus", UAB "Vicom", UAB "Ziporė", UAB "Litremsas", UAB "Vairema", UAB "FTG Baltic", UAB "Lutava", UAB "Brūzgos dirbtuvė", UAB "Skinest Baltija", UAB "Akmas", UAB "Sanveda", UAB "Šilputa", UAB "Brandas", UAB "Almarūno prekyba", UAB "Skraidenis", UAB "Žybartuva", UAB "Verža", UAB "Šilputa", UAB "Akmas",  UAB "Plasta", UAB "Linoksa", UAB "Rolma", UAB "Vilniaus betono gaminiai", UAB "BLLC", UAB "Esemda", UAB "Lukomas", UAB "Inmondus", UAB "Dažau.lt", UAB "Duliuksa", UAB "Liudo įrankiai", UAB "Roner group", UAB "Termolink", UAB "Statybos prejektų valdymo grupė", UAB "Katalita", UAB "Amerata", UAB "Seminga", UAB " Innovative Pharma Baltics", UAB "Protecha", UAB "Elevita", UAB "Gevirda", UAB "Vėsa ir partneriai", UAB "Lispimeks dangos", UAB "Vorteka", UAB "Agroconsult LT", UAB "Artva", UAB "Iris", UAB "Statybiniai polimerai", UAB "Saloža", UAB "Plamika", UAB "Mosta", UAB "Imstata", UAB "DPS Advertising", UAB "Sivysta", UAB "Statybos stilius", UAB "Skalas", UAB "Technominas", UAB "Pirema", UAB "Vilungė", UAB "Litnobiles", UAB "Tikslita", UAB "Vilniaus ekspedicija", UAB "SLP Logisitc", UAB "Rem logistic"

Kiti juridiniai paramos teikėjai, bendradarbiai, draugai:

Vilniaus arkivyskupijos parapijų bendruomenės, Vilniaus Šv. Juozapo kunigų seminarija, Vilniaus Jėzuitų gimnazija, Vilniaus „Versmės“ katalikiška gimnazija, Labdaros ir paramos fondas „Bėdų turgus", Sveikatos labdaros ir paramos fondas „CORDIS“, Vilniaus Rotaract klubas, ,,Vaiko vartai į mokslą” (JAV), Prahos „Caritas“, Caritas Vasteras (Švedija), Toronto Prisikėlimo parapija (Kanada), "VšĮ „Bernardinai.lt“, Swedish Chamber of Commerce in Lithuania, VšĮ "Geros valios projektai“, Ričardo Lygnugario individuali veikla "IR Darbastalis", Rūdiškių amatų mokykla "Sodžiaus Meistrai", Nacionalinis muziejus Lietuvos Didžiosios Kunigaikštystės valdovų rūmai, Lietuvos raudonojo kryžiaus draugija, Ladies Circle Vilnius pirmas klubas, TS-LKD Moterų bendruomenė "Bitės", International Women's Association of Vilnius; Lithuanian City of London Club (LCLC)

Fiziniai asmenys:

Andrius Šukys, Egidija Vaicekauskienė, Česlav Maroz, Janina Manžurinienė, Laima Kabelienė, Olgos ir Miroslav Šipkovskių šeima, Tadeuš Romanovski, Arvydas Šilinga, Lina Ašakaitė, p. Vittlich (Vokietija), p. Birkenverder (Vokietija), p. Stathelle (Norvegija), Leonardas Rinkevičius, Eglė Jovaraitė, Kristina Miškinienė, Juzef Fedorovič, Audrius Urmonas, Janina Deveikienė, kun. Vidas Smagurauskas, Veronika Zelma Korsakienė, Darius Šavolskis, Zofija Aliukonienė, Marijona Binkulytė, Raimondo ir Živilės Sinkevičių šeima, Janina Gucevič, Natalija Jastrebova, Galina Vervečko, Oksana Krušelnickaja - Taurinskienė

Prekybos ir paslaugų vietos Vilniuje, kuriose renkamos aukos VA "Caritui":

Viešbučiai: Conti, Ratonda, Domus Maria, Grybas house hotel, Apia, e-GuestHouse;
Parduotuvės: C&D Style, Apranga, Žaislų planeta, Baby city, Tiger shop, Eurokos, T-shirt store, T-idėjos;
Knygynai: Pegasas (PC Akropolis), Knygų namai LT, Vilniaus centrinis knygynas;
Kavinės: Plieno paukštis, Delano, Sigmutė, Sigmutėlė;
Vaistinės: Saluks;
Degalinės: Baltic Petroleum;
Kita: Vilniaus oro uostas, LR Seimas, Vichy vandens parkas.

Geros valios žmonės, įmonės bei organizacijos, padedančios anonimiškai.

Taip pat dėkojame tiems, kas VA "Carito" veiklą rėmė praeityje:
UAB "AGMotors", UAB "Palink", UAB „Eckes-Granini Lietuva“, UAB „Displėjaus sistemos“, UAB "Baldų interjero sprendimai“, UAB PONTEM, VšĮ „Darboholikų televizija“, UAB „Šalčio Ratas“, AB „Žemaitijos pienas, UAB "Vilniaus duona", UAB "Yglė", UAB „BIOK laboratorija", UAB „GERA Solutions“, Jungtinės Karalystės ambasada Vilniuje.

Mums padeda