"Meilė prasideda namuose. Viskas priklauso nuo to, kaip vienas kitą mylime." (Motina Teresė)

Apgyvendinimas

Nakvynės namuose kasnakt glaudžiasi apie 70 žmonių neturinčių kur apsistoti. Benamių dienos centre per dieną sulaukiame iki 50 lankytojų.

Nakvynės namų ir Benamių dienos centro kontaktai:

Šv. Stepono g. 35/4, Vilnius

Tel. 8 5 2335683

El. p. nakvynesnamai@caritas.lt

Neturinčios kur apsistoti besilaukiančios moterys arba mamos su vaikučiais iki 1,5 metų laukiamos Motinos ir vaiko globos namuose. Vienu metu čia priglaudžiame 12 moterų su vaikais. Teikiame ne tik laikino apgyvendinimo paslaugą. Kartu su mama stengiamės užtikrinti saugų, savarankišką jos ir vaikučio tolimesnį gyvenimą.

Motinos ir vaiko globos namų kontaktai:

Odminių g. 12, Vilnius

Tel. 8 5 212 1653

El. p. globa@caritas.lt

Amatų mokymo centro bendrabutyje apgyvendiname jaunuolius, kurių namai iki tol buvo gatvė ir apleisti pastatai. Apgyvendinimas bendrabutyje - pirmasis žingsnis keičiant šių jaunuolių gyvenimą. Suteikę saugų prieglobstį keičiame jų požiūrį į gyvenimą, save ir gatvę. Per metus pas mus apsistoja apie 20 gatvės vaikų ir jaunuolių.

Amatų mokymo centro kontaktai:

M.K. Paco g. 4, Vilnius

Tel. 8 616 26936

El.p. brigita.jankauskaite@gmail.com

Vaikų globos namuose apgyvendiname vaikus, kurie laikinai neturi galimybės gyventi drauge su tėvais savo namuose. Ne tik suteikiame vaikams pastogę, bet ir stengiamės, kad jie kuo greičiau grįžtų atgal į savo šeimą.

Visų šventųjų parapijos vaikų laikinosios globos namų kontaktai:

Visų Šventųjų g. 5, Vilnius

Tel. 8 5 213 728