"Neįkainojamas yra jausmas, kai gali duoti žmogui tai, be ko jis tiesiog neišgyventų..."

Drabužiai ir daiktai

Jausmą, apimantį duodant žmogui tai, ko jam labiausiai reikia gali patirti visi, kurie jau nebenaudojamus daiktus ar drabužius aukoja VA "Carito" socialinei tarnybai.
Kasdien čia apsilanko apie 100 prašančių drabužių ir avalynės (vaikiškų, moteriškų, vyriškų).

Deja, dažnai sulaukiame besikreipiančiųjų po gaisro ar kitų nelaimių, kai reikalingi ne tik drabužiai, bet ir patalynė, baldai, indai, buitinė technika.

Labai džiaugiamės, galėdami pradžiuginti mažuosius žaislais, mokyklinėmis prekėmis, o jų mamas - vaikų auginimui būtinais reikmenimis (sauskelnės, mišinukai, vežimėliai ir kt.)

Socialinė tarnyba negalėtų veikti be brangų laiką padovanojančių savanorių. Galinčius kviečiame prie mūsų prisijungti savanorišku darbu.

Labai prašome dovanoti tik pagal sezoną tinkamus drabužius, nes neturime galimybių jų sandėliuoti ir saugoti ilgą laiką. Taip pat primename, kad šie drabužiai bus dalijami žmonėms, todėl jie turi būti švarūs ir nesuplyšę.

Aukojamų drabužių ir daiktų laukiame mūsų
Socialinėje tarnyboje:

pirmadieniais - ketvirtadieniais 9.00 - 17.00

penktadieniais 9.00 - 16.30

M.K. Paco g. 4, Vilnius (Žemėlapis)

Tel. (8 5) 261 0561

Stokojantys reikalingus daiktus gali pasiimti:

Antradienį ir ketvirtadienį nuo 10 iki 14 val.

Trečiadienį nuo 10 iki 14 val. (Mamoms auginančioms vaikus)

drabuziai

Pagalbą gaunančių žmonių atsiliepimai:

,,Esu sujaudinta moterų dirbančių Socialinėje tarnyboje nuoširdumu ir jautrumu. Atėjusios su irakietėmis atsirinkti šiltesnių rūbų radome darbuotojų jau atrinkusios tinkamus daiktus. Moterys nuoširdžiausiai dėkojo ir  pažadėjo ateiti su iškeptu pyragu. Ačiū darbuotojoms ir savanorėms už jautrią širdį ir prasmingą darbą” Jolita savanorė padedanti pabėgialiams

,,Labai ačiū už paramą drabužėliais. Labai geras kolektyvas, visada malonu ateiti su savo bėdom. Čia mus supranta ir kiek gali padeda” Snežana - 5 vaikų mama

,,Labai gerai, kad yra Caritas, galima visada pasirinkti rūbelių vaikams ir suaugusiems” Marina - vieniša mama

soc.tarnyba3

Nuotr. Ugniaus Naudžiaus